Sommerferie 2021

Sommeren står for døren, og vi kan i den forbindelse oplyse, at kontoret holder lukket i uge 30 (fra den 26.-30. juli 2021).

Vi ønsker alle en god sommer.

SHOPISYD – Sønderborg-områdets nye web-butik

Sønderborg-egnen får meget snart en ny online handelsside, hvor man kan finde og købe varer fra områdets butikker – og dermed give dem en ekstra platform, så lokalområdets butiksliv rigtig kan blomstre! Vi har ydet juridisk assistance i den forbindelse, så reglerne og betingelserne for den nye hjemmeside kan få det helt rigtige afsæt. Nedenfor pressemeddelelsen, der er udsendt i forbindelse med lanceringen af hjemmesiden www.shopisyd.dk:

Aflysning af Åbent Hus 19. marts

Som følge af Regeringens anbefalinger, har vi valgt at aflyse vores Åbent Hus-arrangement den 19. marts 2020. Vi afventer situationen og melder ud med en ny dato for et Åbent Hus, når denne foreligger.

Vi har endvidere valgt at afholde møder telefonisk samt holde døren lukket på kontoret, mens vi arbejder videre.

Vi håber på jeres forståelse.

Kom og spørg!

Vi holder åbent hus torsdag den 3. oktober 2019 fra kl. 9.00-18.00. Her kan I komme og høre om arv, testamente og fremtidsfuldmagter og stille lige præcis de spørgsmål, som er relevante for jeres situation. Det er ganske gratis og kræver ikke tidsbestilling. Vi byder på en kop kaffe og et stykke chokolade.

Vi ser frem til at hjælpe jer!

Sommeren er over os!

Kontoret holder ikke lukket henover sommeren.

I uge 28-31 har vi dog begrænset åbningstid fra 8.30-14.00 hver dag.

Advokat Vivi Muurholm afholder sommerferie i uge 28 og 29, mens advokat Susanne Højgaard Larsen afholder sommerferie i uge 30 og 31.

Vi ønsker alle en god sommer